🥐 1. Класичні хрусткі трубочки з заварним кремом 🔸 Тісто: Борошно — 2 склянки Масло або маргарин...
Рецепти
🎂 Торт “Наполеон” (домашній класичний) 📋 Інгредієнти: Тісто: Борошно — 3,5–4 склянки (приблизно 500 г) Вершкове масло...
🧁 Торт-суфле: класичний рецепт 📋 Інгредієнти: Для бісквітного коржа: Яйця — 2 шт Цукор — 70 г...
Йогуртовий пиріг-суфле. Такий ніжний, повітряний, що просто тане в роті! Він перевершить усі ваші очікування. Готується з...
Кабачкові оладки зі сметаною. Інгрідієнти: кабачки — 400 г; яйця — 2 шт; борошно — 100 г; сіль; сметана. Спосіб приготування: Натираємо...
Янтарне, ароматне, густе – абрикосове варення Інгредієнти: 2 кг абрикосів; 6 склянок цукру; 0,5 склянки води. Приготування:...
Смачна Окрошка на кефірі Інгредієнти: Свіжий огірок — 1-2 штуки. Огірок для окрошки потрібно нарізати дрібною соломкою або...
Малосольні хрусткі огірочки на зиму Для малосольних огірків знадобиться: 10-12 не дуже великих огірків, скибка чорного хліба...
Квашені помідори на зиму Квашені помідори – рецепт (3 літрову банку) Інгредієнти: 1,5-2 кг помідорів; один пучок...
Мариновані баклажани на зиму Інгредієнти: Потрібні такі продукти: баклажани — 1 кг; сіль — 2 ст.л.; морква...