
Інгредієнти:
- 1,5-2 кг помідорів;
- один пучок петрушки;
- 3-4 зубчики часнику;
- 2-3 листа чорної смородини;
- 2-3 листки вишні;
- одна парасолька кропу;
- одна чарка солі;
- 1-1,5 чистої води.
Для того, щоб зробити квашені помідори швидко і просто, потрібно їх вимити і позбавити від хвостиків. Промити зелень, часник очистити і нарізати шматочками. В емальовану каструлю або відро викласти трохи петрушки, часник, листя смородини і вишні, парасольку кропу, а зверху розмістити помідори.
У зазначеній кількості чистої води розчинити сіль, залити розсолом овочі та зелень в ємності. Придавити вантажем так, щоб помідори не спливали, і прибрати в темне прохолодне місце. Через 2-3 тижні ароматна закуска буде готова до подачі на стіл.